تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

 

همچنین بخوانید: آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟

تجهیزات اصلی ایمپلنت دندان

به شکل کلی تجهیزات مورد استفاده به منظور انجام ایمپلنت و کاشت های دندانی، در سه بخش اصلی با عناوین اباتمنت، پروتز و فیکسچر ایمپلنت توسط لابراتوارهای دندانسازی در سراسر جهان طراحی و در اختیار متخصصین ایمپلنت اولوژیست قرار خواهد گرفت.

فیکسچر ایمپلنت چیست؟

فیکسچر ایمپلنت یکی از قطعات بسیار مهم به منظور انجام کاشت های دندانی در متقاضیان ایمپلنت است. این قطعه در سال‌های گذشته به شکل میخ و امروزه به شکل پیچ طراحی شده و با استفاده از آلیاژ تیتانیوم در اندازه های متفاوت ساخته خواهند شد. فیکسچر ایمپلنت در خط زیر لثه، در داخل استخوان فک قرار گرفته و در ظاهر توسط بیمار دیده نخواهد شد.

نحوه کاشت و استفاده از فیکسچر

فیکسچر ایمپلنت نخستین قطعه ای است که در فرایند جراحی کاشت دندان وارد ساختار فک شده و قطعات دیگر را به خود متصل خواهد نمود. در مرحله اول متخصص ایمپلنتولوژی و یا جراح دهان و دندان، پس از بی حسی موضعی، سوراخ کوچکی در استخوان فک متقاضی ایجاد نموده و فیکسچر متناسب از نظر اندازه، طول و ضخامت را در حفره ایجاد شده قرار خواهد داد. پس از پایان این اقدام به مدت دو هفته الی دو ماه زمان لازم بوده تا بافت استخوانی فک، فیکسچر ایمپلنت را در خود جای داده و منجر به جوش خوردن آن به بافت استخوانی اطراف شود.

فیکسچر ایمپلنت

جنس فیکسچر ایمپلنت چیست؟

معمولاً به شکل کلی و در بیشتر موارد فیکسچرهای ایمپلنت از فلز تیتانیوم ساخته خواهند شد. آلیاژ تیتانیوم یکی از بهترین و مناسب ترین گزینه های مورد استفاده به منظور ساخت تجهیزات دندانی از جمله بریج، اوردنچر و فیکسچرهای ایمپلنت است. یکی از مهمترین دلایل استفاده از آلیاژ تیتانیوم در ساخت فیکسچر ایمپلنت، سازگاری بسیار زیاد این آلیاژ انسان به دلیل برخورداری از ویژگی هایی مانند نارسایی، مقاومت بالا در برابر خوردگی و مطابقت با ph بدن است.

همچنین بخوانید: انواع ارتودنسی و مراقبت های قبل و بعد از آن

انتخاب فیکسچر مناسب ایمپلنت

بیش از هر چیزی باید توجه داشت که نوع فیکسچر بر اساس اندازه، ضخامت و سایر مشخصات فیزیکی بنا به تشخیص متخصص ایمپلنت پس از انجام اقدامات اولیه از جمله عکس رادیوگرافی انجام خواهد شد. شکل و ساختار استخوان فک در متقاضیان ایمپلنت از مهمترین پارامترهای موثر در تعیین نوع فیکسچر بوده و تاثیر بسیار زیادی در افزایش ریسک رضایتمندی نتایج حاصل از کاشت های دندانی خواهد داشت.

در این بین طراحی فیکسچر از نظر شکل ظاهری و ابعاد، تنها عامل تعیین شده توسط متخصص ایمپلنت اورولوژیست بوده و بنا به دستور دندانپزشک انتخاب و مورد استفاده قرار خواهد گرفت. پوشش های مختلف سطح فیکسچر و رزوه های مورد استفاده در ساختار این قطعه کاملاً متفاوت بوده و بسته به توان مالی و نظر متقاضی انتخاب خواهند شد.

فیکسچر ایمپلنت

هزینه فیکسچرهای ایمپلنت

به شکل کلی هزینه‌های مورد نیاز مربوط به خرید فیکسچرهای ایمپلنت، بسته به پارامترهای مختلف از جمله پوشش های مورد استفاده در سطح فیکسچر، جنس آلیاژ مورد استفاده در ساخت این قطعه، ابعاد و اندازه های این قطعه کاملاً متفاوت خواهد بود. امروزه بیشتر فیکسچرهای طراحی و تولید شده توسط شرکت های مختلف تجهیزات دندانپزشکی و دندانسازی، به شکل غلاف دار با ساختاری غیر مسطح بوده و توسط یک روکش غلاف دار به منظور افزایش و بهبود ارتباط فیکسچر با بافت استخوان فک و کاهش مدت زمان فرآیند جوش خوردن این قطعه به استخوان، پوشید خواهند شد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: چهار شنبه 18 فروردين 1400برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com